Menu
Nowości
ZRANIONE SERCA, URSZULA GAJDOWSKA
ZRANIONE SERCA, URSZULA GAJDOWSKA

35,09 zł

szt.
WIATRACZEK RĘCZNY DINO (24SZT), ADAR
WIATRACZEK RĘCZNY DINO (24SZT), ADAR

140,28 zł

szt.
COMFORT! MAP&GUIDE ATENY 2W1 LAM
COMFORT! MAP&GUIDE ATENY 2W1 LAM

26,14 zł

szt.
SPRĘŻYNA TĘCZOWA (24SZT), ADAR
SPRĘŻYNA TĘCZOWA (24SZT), ADAR

35,06 zł

szt.
KOSMICZNA CELEBRACJA, PATRYCJA HURLAK
KOSMICZNA CELEBRACJA, PATRYCJA HURLAK

25,79 zł

szt.
WIEDEŃ I DOLINA DUNAJU, BEATA MAZUREK
WIEDEŃ I DOLINA DUNAJU, BEATA MAZUREK

23,04 zł

szt.
TWOJE ZDROWIE SEKSUALNE
TWOJE ZDROWIE SEKSUALNE

27,77 zł

szt.
RĘKOPIS HOPKINSA, R.C. SHERRIFF
RĘKOPIS HOPKINSA, R.C. SHERRIFF

41,03 zł

szt.
REBELLION, KINGA MACOWICZ
REBELLION, KINGA MACOWICZ

34,61 zł

szt.
LANCIA DELTA HF, COBI
LANCIA DELTA HF, COBI

62,71 zł

szt.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do

Technik technologii żywności

PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15

PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15
PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15

JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2017, 9788302149764

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

68,82 zł

szt.

PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2

PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2
PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2

LIDIA GÓRSKA, IWONA NAMYSŁAW, WSIP, 2022, 9788302152573

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

63,89 zł

szt.

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.
TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.

KATARZYNA KOCIERZ, WSIP, 2017, 9788302147371

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik . Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

58,93 zł

szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII

EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DOROTA NOWAK (RED.), FORMAT-AB, 2010, 9788389184351

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

55,22 zł

szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1

EWA CZARBNIECKA-SKUBINA, FORMAT-AB, 2011, 9788389184368

wyd. FORMAT-AB

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

55,22 zł

szt.
  • nowość

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2

POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2012, 9788389184375


Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

55,22 zł

szt.
  • nowość

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

PRACA ZBIOROWA POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2010, 9788389184313


Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności...

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

36,50 zł

szt.

WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2

WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2
WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2

EWA GIEMZA, WSIP, 2016, 9788302157103

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.3 (Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich).
W publikacji omówiono rodzaje pieczywa i wyrobów piekarsko-cukierniczych....

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

51,07 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl